❈ Kognitiivinen lyhytterapia 

Kognitiivinen lyhytterapia on ajallisesti rajattu (1-20 krt) ja se on ns. matalan kynnyksen terapiamuoto (ei tarvita lääkärin lähetettä). Lyhytterapialla pystytään vastaamaan hektisen arjen ja muuttuneiden olosuhteiden aiheuttamiin ongelmiin, jotka ovat ratkaistavissa ilman pitkää hoitosuhdetta.

Terapia auttaa asiakasta ymmärtämään omia ajattelu- ja toimintatapoja, mitkä aiheuttaa kärsimystä tai estää pääsemästä elämässä eteenpäin. Asiakas oppii tunnistamaan ja muuttamaan toimintatapojansa niin, että hän tulee aktiiviseksi toimijaksi ja esteiden ylittäjäksi. Elämänlaatu ja hyvinvointi paranee.

Teen myös etä-terapiaa ja kotikäyntejä.

Asiakaspalaute

" Kun en tiennyt mikä minulla on niin sinä olet ymmärtänyt ja auttanut. Sinä et vähätellyt koskaan minua. Sinä autoit minua löytämään ongelman ja selvittämään sen. Sinulle on helppo kertoa asioita".

Asiakaspalaute

" Sinulle oli helppo puhua. Olit luotettava ja lämminhenkinen. Annoit tilaa olla se mikä olen ja hyväksyit minut. Sain avun ja helpotuksen. Itseni syyllistäminen hälveni. Itsevarmuuteni ja rohkeus lisääntyi".

© 2021 Vahvuuden tie, Sairaalatie 2, 97700 Ranua
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!